Další sezóna kurzů probíhá 1x měsíčně do května.
Jednotlivé kurzy na sebe nenavazují, hlásit se je možné na každý zvlášť. Přijďte rozšířit své kulinářské obzory o potraviny a pokrmy z oblasti zdravé a bezmasé kuchyně. Kurzy budou doplněny teoretickým povídáním o surovinách a postupech zajímavých nejen pro vegetariánskou kuchyni. Kurzovné 100 Kč.
Svou účast hlaste předem na: jan.juras@knih-st.cz nebo 721 658 244. Obdobné kurzy probíhají také v Blatné, Volyni a Katovicích.
Na lekci 13. 3. se budeme věnovat tématu: Improvizační vaření ze základních a ekonomických surovin.
Datum konání: 02.08.2025
Cestování je vždy spojeno i s jídlem a poznáváním nových chutí. Cestovatelské přednášky propojené s jídlem.
Datum konání: 08.08.2025
Držitelka cen Anděl a Apollo vystoupí se svou kapelou i ve Vimperku. Anna Vaverková je hudebnice z Prahy, momentálně sídlicí v Berlíně,...
Cílem webu Živý region je infornovat o dění na Strakonicku, Blatensku, Vodňansku, Volyňsku a Horažďovicku, ale i Prachaticku, Vimpersku nebo Písecku. Chceme pomoci jednotlivcům nebo organizacím dát vědět o jejich činnosti. Nabízíme pomocnou ruku a bezplatný prostor pro prezentaci všem, kteří pořádají sportovní, kulturní nebo i úplně jiné akce pro veřejnost.