Další sezóna kurzů probíhá 1x měsíčně do května.
Jednotlivé kurzy na sebe nenavazují, hlásit se je možné na každý zvlášť. Přijďte rozšířit své kulinářské obzory o potraviny a pokrmy z oblasti zdravé a bezmasé kuchyně. Kurzy budou doplněny teoretickým povídáním o surovinách a postupech zajímavých nejen pro vegetariánskou kuchyni. Kurzovné 100 Kč.
Svou účast hlaste předem na: jan.juras@knih-st.cz nebo 721 658 244. Obdobné kurzy probíhají také v Blatné, Volyni a Katovicích.
Na lekci 13. 3. se budeme věnovat tématu: Improvizační vaření ze základních a ekonomických surovin.
Datum konání: 22.08.2025 - 24.05.2025
Zveme vás na 1. ročník multižánrového hudebního festivalu, který se koná tam, kde na to nejste zvyklí. Na louce u řeky pod...
Datum konání: 24.05.2025
Pavel Čadek je mladý český písničkář doprovázející se na violoncello - je tak jediný svého druhu. Dostal se do povědomí posluchačů...
Cílem webu Živý region je infornovat o dění na Strakonicku, Blatensku, Vodňansku, Volyňsku a Horažďovicku, ale i Prachaticku, Vimpersku nebo Písecku. Chceme pomoci jednotlivcům nebo organizacím dát vědět o jejich činnosti. Nabízíme pomocnou ruku a bezplatný prostor pro prezentaci všem, kteří pořádají sportovní, kulturní nebo i úplně jiné akce pro veřejnost.